Wednesday 6 January 2016

Odsek z erotickej poviedky na webe Hot-date.biz

Odsek z erotickej poviedky na webe Hot-date.bizMilovanie nemáobmedzení .Je to časťou nášho života a spája ľudí, ktorí by si za normálnych nerozumeli. toto je situácia Evy a Mareka z dediny Banská Bystrica. sexuálny styk je ich spoločný záujem. Barbara chodila na vysokú školu, keď sa odvážila nájsť  partnera sexuálny styk bola voľná. Súčasná doba doba dovoľuje objaviť sexuálnych priateľov aj cez net rozhodla sa pre túto voľbu, aj keď sa jej moc dlho odmietala. Proces bol nasledovný – prísť domov z výšky, nahodiť sa, urobiť si dobrú kávu a pripojiť na internet. V Košiciach sem tam obtiaž s dodávkou elektrickej energie, ale to sa vďaka bohu nebol problém dnešného večera. Eva otvorila PC, nakopla vyhľadávač a keďže nemala vedomosť o stránkach na vyhľadávanie partnerov vpísala do Googla jednoznačne sexzoznamka Košice. A práve tak  to všetko.

Na monitore sa sa objavili známe stránky, kde  Barbara mohla rozkliknúť svoj cieľ na milovanie. Prvý klik bol pre Evu tým dostatočným. Pretože  tu objavila na Tomáša z Banskej Bystrice, z ktorého web informácií bolo zrejmé aký má cieľ. A ako navyše k tomu, bol to náramný, ktorý zodpovedal  na prvý pohľad všetky požiadavky macha.  Mladá študentka bez zaváhania správu. Vyzrozumenie prišlo do schránky expresne, Lukáš bol updatovaný a odštartovalo písanie až do rána. Zo všetkých správ vychádzalo len jediné, títo títo budúci sexuálni partneri sa musia osobne zoznámiť! Vôbec nebolo potrebné dlho vyčkávať, pretože zoznámenie sa bolo hneď na druhý deň. Eva odmietala aby vedel kde býva, tak odporučila stretnutie blízko od centra v bare. Lukáš povedal áno,obliekol sa  a odchádzal na stretnutie očakávaním pretiahnuť Barbaru už dnes večer. Meeting v reštaurácii hovorilo za všetko, ich sexuálne priťahovanie bolo úžasné. Netreba sa tomu diviť, že v bare sa veľmi nezdržali a po Barboriných troch Mojitách už nastúpili do Romanovho autiaku, ktoré mal odparkované v podzemnou parkovisku. Z parkoviska  hneď neodišli je jasné. Barbara mala v aute na výber dve páky a keďže bola opitá, tú riadiacu si nevybrala a vybehla  priamo na Lukáša. Eva si pamätala na vedomí z ich mailovania čo Roman má potrebuje takže netrvalo zachvíľu  Jagermeister vystriedala odlišná chuť v jej perách.Čoskoro po malej chvíli boli okná auta  orosené ako v vo filme. Po pätnástich minútach  z vozidla bolo ozvali slastné stony z obidvoch|oboch strán. Obaja získali slasť  , o akej snívali.

Erotika spojil dvojicu na dlhé obdobie, ktoré  využívali maximálne a vyskúšali  všetko, čo  im čo videli v porno filmoch. Motto „žijeme len raz“ si zobrali naozaj k srdcu – si vzali k srdcu a to ich spojilo na  univerzitné obdobie Lucie. Ani jedinučký krát neľutovala hľadaný výraz „sex Bratislava – Košice – Nitra“, ktoré napísala v  utorkový –štvrtkový večer do Googla a  našla Mareka. 

http://hot-date.biz/

No comments:

Post a Comment